Mycke är det som inkräktar på körtiden. Igår var det heldag att åka till lilla barnbarnet för att hålla oss ordentligt infjäskade.
Bil naturligtvis.
Idag kökskommendering, inget problem i och för sig. Bara det att ugnskapaciteten är helt åt fanders - en stor ugn som rymmer en hel kalkon??Vore väl bättre med minst två ugnar så att man kan få upp lite tempo i köket isället för att sitta och rulla tummar.
Blev en tur iallafall. En liten bara in till stan för att köpa lite till kvällen, t.o.r. 4 mil. Det blev ett par flaskor Gurra Gurra, grillade kamben och pot.sallad för att slippa dras med sånt jag själv har smaksatt för det blir liiiiiite tråkigt i längden.
Om någon undrar vad Gurra Gurra är så är det ett vin från Australien, Shirazdruva som grund. Sen står det att det är organiskt (. Undrar lite - hur fungerar oorganiskt vin??) Nja, skit samma - jag tycker att det är riktigt gott men det kanske bara är mina smaksinnen som lurar mig..