Gå tillbaka   Hojen.nu - mc-forum > MC-relaterat > Mekhörnan

Svara
 
Dela Ämnesverktyg
Gammal 2017-07-31, 22:52   #1
nawar
Medlem
 
Reg.datum: jun 2017
Bor: Göteborg
Hoj: yamaha virago 535

Inlägg: 8
Standard Yamaha virago 535 startar inte!

Hej! Har precis dragit ut tanken och dragit bort blinkers och avgasrören från min virago....tanken lackades och monterades tillbaka och avgasrören också. Nu vill motorn dock inte starta, batteriet låter svagt men även när jag start kopplar via bilen så funkar inte det......tips på vad jag kan göra? Hur skall jag felsöka? Vad ska jag kolla efter
nawar är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2017-08-01, 08:15   #2
Olle Å
Medlem
 
Reg.datum: sep 2009
Bor: Borgvik, Värmland
Hoj: Honda Transalp 98:a, Yamaha XT 125 83:a

Inlägg: 4 446
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av nawar Visa inlägg
Hej! Har precis dragit ut tanken och dragit bort blinkers och avgasrören från min virago....tanken lackades och monterades tillbaka och avgasrören också. Nu vill motorn dock inte starta, batteriet låter svagt men även när jag start kopplar via bilen så funkar inte det......tips på vad jag kan göra? Hur skall jag felsöka? Vad ska jag kolla efter
Om du har dålig snurr även med bilbatteri, så har du troligen ett jordfel
Olle Å är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2017-08-01, 13:22   #3
Jan-Olov
Medlem
 
Jan-Olovs avatar
 
Reg.datum: sep 2007
Bor: Ljungby
Hoj: XL1000 Varadero

Inlägg: 2 345
Standard

Dödaren sidostödet.
__________________
Jan-Olov
Jan-Olov är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2017-08-01, 15:42   #4
nawar
Medlem
 
Reg.datum: jun 2017
Bor: Göteborg
Hoj: yamaha virago 535

Inlägg: 8
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Olle Å Visa inlägg
Om du har dålig snurr även med bilbatteri, så har du troligen ett jordfel
Jag misstänker också det! Eftersom nya blinkersen jag köpt inte heller funkar...hur löser jag detta?
nawar är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2017-08-01, 19:44   #5
Olle Å
Medlem
 
Reg.datum: sep 2009
Bor: Borgvik, Värmland
Hoj: Honda Transalp 98:a, Yamaha XT 125 83:a

Inlägg: 4 446
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av nawar Visa inlägg
Jag misstänker också det! Eftersom nya blinkersen jag köpt inte heller funkar...hur löser jag detta?
Kolla att jorden till batteriet är ok och utan oxidation. Kolla båda polerna för säkerhets skull.
Kolla också att startmotorns anslutning är ok. Du har även ett startrelä före startmotorn, som det kan vara dålig kontakt till. Tyvärr finns det en uppsjö av elfel som kan uppstå.
Olle Å är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2017-08-02, 00:42   #6
nawar
Medlem
 
Reg.datum: jun 2017
Bor: Göteborg
Hoj: yamaha virago 535

Inlägg: 8
Standard

Är nybörjar! Låter som en amatör jag vet! Men vart sitter jorden till batteriet oftast? Och kontakten till startrelät? Tacksam för svaren
nawar är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp

Liknande ämnen
Ämne Startat av Forum Svar Senaste inlägg
KÖPES: Motorbåge/störtbåge till Yamaha XV535 Virago (original Yamaha helst) Ölänningen Köp & Sälj 0 2016-04-05 19:26
Yamaha XJ 550 4v8 Startar inte ibland Brännjack Mekhörnan 16 2015-09-21 20:46
Startar inte Jonathan Mekhörnan 6 2015-07-18 10:28
Kx 250 -92 Startar inte!! Kx250 Mekhörnan 15 2015-02-25 10:37
Yamaha AS3 RD125 1973 startar inte på ena cylindern. olgaz Mekhörnan 3 2013-05-14 00:37



Programvara från: vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson